Helen Miren, Pirs Brosnan i Ben Kingsli na zajedničkom zadatku: Evo šta će raditi

25.04.2024

13:25

0

U projekat je uključen i Stiven Spilberg

Helen Miren, Pirs Brosnan i Ben Kingsli na zajedničkom zadatku: Evo šta će raditi
Ben Kingsli, Helen Miren i Pirs Brosnan - Copyright AP/Charles Sykes Profimedia

Holivudske zvezde Helen Miren, Pirs Brosnan i Ben Kingsli naći će se na zajedničkom zadatku.

Profimedia
 

Oni će zajedno glumiti u filmu "Klub istražitelja ubistva četvrtkom"  (The Thursday Murder Club), prenosi svetski magazin "Deadline".

Uključen i Stiven Spilberg

Film je adaptacija istoimenog kriminalističkog romana, koji je 2020. godine napisao britanski televizijski voditelj i producent Ričard Osman. Na adaptaciji radi produkcijska kuća Stivena Spilberga, "Amblin Entertainment".

Profimedia
 

Radnja prati grupu četvoro penzionera koji se jednom nedeljno sastaju u staračkom domu i iz zabave istražuju nerešene slučajeve ubistva. Međutim, nakon što se surovo ubistvo dogodi u naselju u kojem žive, penzioneri  moraju udružiti snage kako bi pronašli ubicu.

Penzionisan špijun, psihijatar i sindikalista

Miren će glumiti penzionisanu špijunku Elizabet, Kingsli će glumiti penzionisanog psihijatra Ibrahima, a Pirs bivšeg aktivistu sindikata Rona. Još uvek nije poznato ko će glumiti četvrtu članicu grupe, Džojs.

Profimedia
 

Snimanje filma počinje u junu u Velikoj Britaniji i trajaće do septembra. Scenario za film je napisao reditelj Kris Kolumbus, koji je najpoznatiji po svom radu na franšizama "Sam u kući" i "Hari Poter".

Osmanov roman prodat je u više od deset miliona primeraka i pokupio je brojne pohvale, a uspeh prve knjige doveo je do tri nastavka. Osman trenutno radi na petoj knjizi u serijalu koja na u knjižare stiže 2025. godine.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike